Over Autobedrijf Paalman

Van onderhoud aan uw auto tot de aankoop van een nieuwe auto, wij helpen u graag verder bij al uw vragen en wensen. Wist u dat wij ook in opdracht auto’s inkopen die aan uw wensen voldoen?

Autobedrijf Paalman is een algemeen garagebedrijf en als zodanig aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Opel, maar ook andere merken zijn aan ons toevertrouwd.

Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw auto, of het nu gaat om de aankoop, het onderhoud of de verkoop van uw auto. Kom gerust aan voor een bakje koffie en een goed advies.

Persoonlijk advies


Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw auto, of het nu gaat om de aankoop, onderhoud of verkoop van uw auto. Kom gerust langs voor een bakje koffie en een goed advies.

Autoverkoop


Met ons gevarieerde aanbod is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. Wij kopen alleen occasions in die voldoen aan onze strikte eisen. Zo verkopen wij met name jonge auto’s met weinig kilometers.

Onderhoud & reparatie


Naast de in- en verkoop van auto’s onderhouden we uw auto ook. En waar nodig repareren we onderdelen van uw auto. Ook met autoschade kunt u bij ons terecht. We proberen iedere klant van dienst te zijn.

© Autobedrijf Paalman Holten
Ontwerp & realisatie: INVENDI