Onze historie

Bertus Paalman is zijn werkzame leven begonnen in de gladheidbestrijding. Sleutelen aan auto’s en alles wat maar een motor heeft, was zijn hobby. Die hobby werd uitgevoerd bij zijn ouderlijk huis en zijn zwager hielp hem daarmee. Een topteam indertijd!

Bertus besloot van zijn hobby zijn werk te maken en heeft in 1983 het idee een eigen garagebedrijf te beginnen tot uitvoer gebracht. Het pand tegenover zijn woonhuis kwam te koop en dit was dé kans, die hij dan ook graag aangreep.

Ondertussen bestaat het bedrijf al ruim 40 jaar en is een vertrouwde naam in Holten en omgeving. Ronnie, de zoon van Bertus, is in de voetsporen van zijn vader getreden en ondertussen mede-eigenaar van dit bloeiende bedrijf. Met Hennie, de vrouw van Bertus, die de facturering verzorgd, is het een mooi familiebedrijf geworden.

Persoonlijk advies


Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw auto, of het nu gaat om de aankoop, onderhoud of verkoop van uw auto. Kom gerust langs voor een bakje koffie en een goed advies.

Autoverkoop


Met ons gevarieerde aanbod is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. Wij kopen alleen occasions in die voldoen aan onze strikte eisen. Zo verkopen wij met name jonge auto’s met weinig kilometers.

Onderhoud & reparatie


Naast de in- en verkoop van auto’s onderhouden we uw auto ook. En waar nodig repareren we onderdelen van uw auto. Ook met autoschade kunt u bij ons terecht. We proberen iedere klant van dienst te zijn.

© Autobedrijf Paalman Holten
Ontwerp & realisatie: INVENDI