Crashdetector tegen fileleed

Bergingsbedrijven sneller ter plaatse

Het aantal files kan sterk worden teruggedrongen dankzij een nieuw computersysteem dat is ontwikkeld door PTTRNS.ai in opdracht van de Stichting Incident Management Nederland (SIMN).
Het systeem is een paar maanden actief en nu al blijkt dat er aanzienlijke winst mee is te behalen.

Het systeem zoekt naar patronen die wijzen op het ontstaan van een ongeval en zodra het ontdekte signaal sterk genoeg is, stuurt het een melding naar het Landelijk Centraal Meldpunt die er vervolgens een bergingsbedrijf op afstuurt.

Meer dan een miljoen verkeersdeelnemers gebruikt de app Flitsmeister en deze app meldt via een gps-signaal of er doorgereden wordt of niet.
Door dit systeem te gebruiken, kunnen honderden files voorkomen worden en miljoenen euro’s aan schade, want er staan minder vrachtwagens en bestelbusjes stil.

Vertragende factoren worden omzeild, want nu is het niet de gealarmeerde politie, die opdracht tot uitrukken geeft, maar een elektronisch detectiesysteem.

Persoonlijk advies


Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw auto, of het nu gaat om de aankoop, onderhoud of verkoop van uw auto. Kom gerust langs voor een bakje koffie en een goed advies.

Autoverkoop


Met ons gevarieerde aanbod is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. Wij kopen alleen occasions in die voldoen aan onze strikte eisen. Zo verkopen wij met name jonge auto’s met weinig kilometers.

Onderhoud & reparatie


Naast de in- en verkoop van auto’s onderhouden we uw auto ook. En waar nodig repareren we onderdelen van uw auto. Ook met autoschade kunt u bij ons terecht. We proberen iedere klant van dienst te zijn.

© Autobedrijf Paalman Holten
Ontwerp & realisatie: INVENDI